top of page

O ανοιξιάτικος λαχανόκηπός μας

Την Άνοιξη στην πιο καλή της ώρα, όπως αναφέρει και ο εθνικός μας ποιητής, βρήκε η πρόταση που μας έγινε για άλλη μία φορά από το Πράσινο Σχολείο (https://www.facebook.com/prasinosxoleio/) , προκειμένου να ανανεώσουμε το λαχανόκηπο του 11ου Νηπιαγωγείου Χανίων

Οι καλοί μας συν- εργάτες για άλλη μία φορά μας εφοδίασαν με λαχανικά και έδωσαν οδηγίες και συμβουλές για τομάτες, κολοκύθια, πιπεριές, μαρούλια και φράουλες! Αμ' έπος, αμ΄ έργον! Μικροί μεγάλοι σηκώσαμε μανίκια και ξεκινήσαμε το φύτεμα την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018. Συνεργατικά, ήρεμα, με πολλές απορίες, ερωτήσεις και απαντήσεις, κατορθώσαμε να τα φυτέψουμε και να πάρει το κάθε παιδί και από μία φραουλιά στο σπίτι του.

Η καταγραφή της ανάπτυξής τους ξεκίνησε όπως και η φροντίδα τους! Ελπίζουμε και στην καλή σοδειά! Eυχαριστούμε πολύ το Πράσινο Σχολείο , την εθελοντική ομάδα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπό τη διάδοση της τέχνης της κηπουρικής στα μικρά παιδιά ως μέσο γνωριμίας με το φυσικό περιβάλλον και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, για άλλη μία φορά και τον κ. Κώστα Λιονουδάκη για την ενθάρρυνση, προσφορά και συμβουλευτική!

Χαρακτηριστικά άρθρα
Πρόσφατα άρθρα
Αρχεία
Ερευνώντας με ετικέτες
bottom of page